Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Blommor & trädgårdsuppdrag i hela Stockholm!

Ny framsida

Kund som önskade en ny framsida med sociala ytor kring pool, plats för matplats och en plats att sitta i solen och mycket grönska med härliga perennrabatter och ett silverpäron. Idag fanns en stor grusplan och ett insyns-skydd.

Vi började med ett möte tidig vår 2023 där vi tittade på tidsplan och önskemål. Därefter tog jag fram ett antal skisser och alternativ på lösningar som vi tittade på tillsammans och plockade ut det bästa av. Det färdigställdes till en illustrationsplan och växtsattes i en planteringsplan. Kunden byggde själv under sommaren och jag planterade i augusti 2023. 

Före

Efter

Efter 


Ny trädgård

Kund som önskade en ny plan för sin trädgård. De hade byggt ett jättefint hus och från början satt på en altan men var inte nöjda. Sommaren 2023 rev de altanen och tog kontakt. Pool var bokad och hantverkare stod redo. Kunden önskade en snygg design som band ihop tomten med stora sociala ytor för matplats och häng runt pool. Enkla stilrena rabatter och planteringar utan för mycket underhåll. En asfalterad yta och thujahäck samt mur fanns på kravlistan. Efter samtal och platsbesök tog jag fram förslag som vi sedan justerade in tillsammans. Hantverkarna satte igång och november kom alla växter. Nu ska det byggas klart och gräs anläggas till våren.  

Före

Pågående

Pågående


Ny trädgård i samband med garagebygge

Kund som ska bygga garage och behöver en ny framsida och entré. Idag finns en gammal asfalterad gång som satt sig samt en grusgrop framför huset som inte nyttjas. Vi ska ta fram en ny entré både till garage och hus och skapa en helhet som bjuder in till umgänge och sköna stunder. 

Före

Pågående

Pågående


Uppdatering av entré och plantering

Kund som byggde hus för 10 år sedan och fick en fin trädgårdsplan då. Hela skapades inte efter plan och de rabatter som anlades har blivit tråkiga, vissa växter har dött och andra har tagit över och ogräs har tagit sig in. Kund önskar göra planteringarna fina igen och göra något nytt vid entrén då den upplevs lite kal och oskyddad. 

Före

Pågående

Pågående


Plan för hästgård.

Kund som som köpt en fantastisk hästgård och ska få en plan för hela gården. Vi börjar med möte och tittar på anläggningen omedelbart beslutar vi att avboka det gunnebostängsel som var på väg och istället bygga gärdesgård. Planteringen utanför stallet kommer inte att vara i vägen när vi skapar det resten så vi börjar med den så att vi har något fint klart redan till våren. Vi planterade i november och nu skapas en vacker och inbjudande entré samt insynsskydd mot pool och trevliga planteringar. 

Före

Pågående

Pågående