Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Blommor & trädgårdsuppdrag i hela Stockholm!

Er Bröllopsdag

Låt mig ta hand om blommorna till bröllopet, jag gör allt från en enkel brudbukett till stora bröllop med extra allt. Personliga blommor med vackra detaljer. Välkommen med din förfrågan!

Lämna över till någon som kan ta hand om helheten, allt från att dekorera kyrkan till festlokalen och även göra brudbuketten och se till att allt går hand i hand så att ni får en vacker helhet. När jag tar hand bröllop inleder vi med en konsultation (oftast digital) där vi pratar igenom allt. Därefter återkommer jag med en offert som ni får ta ställning till. 


Vad kostar det?

Att beräkna budget för sina bröllopsblommor är alltid svårt. Oftast är det bäst att ha en liten plan över budget för bröllopsblommor så utgår vi från den. Då kan jag se till att "pengarna hamnar där de syns" och att vi prioriterar rätt. 

Lite prisbilder att ha med när ni pratar hemma; en brudbukett brukar kosta mellan 1000 - 5000kr. Vanligt är någonstans runt 3000kr men naturligtvis beroende på hur stor och vilka blommor vi ska köpa in. Tärnbukett brukar vara någonstans mellan 495 - 995kr. Corsage till brudgum ca 350 kr och Brudbåge med assymetrisk dekoration + tyll från 4900 kr (Dekorationer på sidorna, en större och en mindre).

Blommor till borden vid middagen är väldigt vanligt att man vill ha och då är det fint att de görs av samma florist som gör de andra bröllopsblommorna. Då talar de samma språk och har samma uttryck och bröllopet får en fin helhetsbild. Här brukar man räkna per kuvert och ett vanligt belopp är 40-90kr/kuvert. Sedan kan vi göra större eller mindre, helt beroende på önskemål och budget.

Sedan kan vi dekorera kyrka från 1000 kr, Rosblad att kasta på brudpar från 500 kr, Dekoration av festlokal från 1000 kr, Dekoration av bil eller häst & vagn eller båt från 1000 kr, Rosblad i korg till brudnäbb från 300 kr. Det mesta kan man göra väldigt stort eller väldigt enkelt och kostnaden blir därefter. Varje bröllop är unikt och varje bröllop ska vara unikt.


Hur går det till?

Vi börjar med att vi bokar en tid där vi pratar igenom bröllopet, vilka önskemål som finns och funderingar. Vi tittar på färger och budget och vilken känsla som vi vill uppnå. Därefter sammanställer jag allt i en offert tillsammans med en färgkarta för bröllopets färger. Vi gör de anpassningar ni önskar och sedan inväntar vi den stora dagen.

Ca 2-3 veckor innan bröllopet hörs vi av och stämmer av igen och därefter faktureras beloppet där fakturan ska vara betald innan den stora dagen. Om ni önskar betala via Klarna går det alldeles utmärkt.


Lite bilder från tidigare bröllop...