Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Blommor & trädgårdsuppdrag i hela Stockholm!

trädgårdsplanering & trädgårdsdesign 

Gör din trädgård lättskött, vacker och funktionell med en genomtänkt design och planering. 

Som Trädgårdsdesigner hjälper jag dig att skapa din drömträdgård där både funktion och estetik är viktigt. En personlig trädgård med genomarbetade växt- och materialval. En trädgård att trivas i året om!

Med kreativitet och känsla skapar jag vackra trädgårdar, hållbara för generationer och anpassade till befintliga markförutsättningar och omgivningar. 

Min passion ligger i färg och form och känslan färgerna och formerna skapar. Hur rum växer fram, vart ögat vill vandra, hur magi skapas... 

Villaträdgårdar - radhus - innergårdar

Som trädgårdsdesigner i Stockholm och med bas i Tyresö kan jag hjälpa dig med alla typer av projekt, stora som små. Det kan vara en hel villa-trädgård som behöver en trädgårdsplan, eller en framsida eller rabatt som du inte får ordning på eller bostadsrättsföreningen som behöver ett lyft. Jag utgår från Tyresö men arbetar runt hela Stockholmsområdet. 

Med ena foten inom floristiken och den andra i trädgården så brinner jag för att skapa med färg och form. Jag tycker om att ge ögat något intressant att titta på och att designen väcker nyfikenhet och en wow-känsla. Det kan vara i de små detaljerna eller i färgkombinationerna, eller att något upplevs annorlunda från en annan vinkel. Helt enkelt det där som gör det lilla extra så att det blir så där... fantastiskt!  

En trädgårdsdesign inleds alltid med ett möte i er trädgård. Inför hembesöket fyller ni i en checklista som ni får av mig och denna går vi igenom på mötet. Vi pratar om vad ni önskar för stil och funktioner, vart era utmaningar ligger och vilka möjligheter som finns. Vilka färger och vilken känsla som tilltalar er och vilken budget och ritningsönskemål ni har. Jag fotograferar och antecknar. Inför mötet behöver ni ta fram en situationsplan över er tomt. Har ni ingen brukar de att hämta på kommunens hemsida. Det kan även finnas via Lantmäteriets karttjänst. 

I alla trädgårdsdesigner ingår följande; Hembesök, Moodboard för den rätta känslan, Illustrationsplan för detaljerad vy, 3D-skisser och planteringsplaner och hårda material.  Många väljer också till belysningsplan och att få hjälp under genomförandet därefter. 


Tack så mycket för dagens presentation och framförallt det arbetet du lade ned för att göra den fantastiska ritningen över vår framsida och uteplats. Vi är glatt överraskade, inspirerade och väldigt nöjda! Vi har redan rekommenderat dig till några av våra vänner!

av kund, Vendelsö, Trädgårdsdesignuppdrag framsida Villatomt.

Du har överträffat förväntningarna! Det blir som ett helt nytt hus!!!

av kund, Länna, Trädgårdsdesignuppdrag Villatomt.

Förslaget du arbetat fram är så otroligt mitt i prick och vi kunde inte vara mer nöjda!! Att ta hjälp av dig är det bästa vi gjort för att komma vidare i vår trädgårdsplanering. Du har snappat upp exakt vår vision och utformat den till en konkret plan! Jag rekommenderar alla att ta del av Alinnes expertis och passion för att leverera det lilla extra!! TACK!!!

av kund, Värmdö, Trädgårdsdesignuppdrag framsida villa.

Det här blev så bra! Vi hade aldrig kunnat se att det här ens var möjligt hos oss! Vilken skillnad!!

av kund, Tyresö, Trädgårdsdesign villatomt

Tack för allt! Du är superbra!! Vi går bara runt och njuter! Det är så fint och många av våra vänner undrar vem som hjälpt oss och vi tipsar om dig!

av kund, Tyresö, Trädgårdsdesign villatomt

Du är grym! Proffsig, effektiv och med många kreativa lösningar! Kul att jobba med dig i framställandet av vår trädgård!

av kund, Vendelsö, Trädgårdsdesign villatomt

Jag vill jobba mera med dig! 

av kund, Södra Stockholm, Trädgårdsdesign villatomt