Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Blommor & trädgårdsuppdrag i hela Stockholm!

Om mig

Florist & Trädgårdsdesigner

Alinne Holmström heter jag som driver Blomstermagi. När du väljer mig som din florist får du en kreativ florist med öga för detaljer. Jag arbetar alltid miljömedvetet vilket innebär att jag inte använder engångsplast eller blomsterskum i mina arbeten. När jag lämnar ifrån mig ett arbete är det viktigt för mig att jag är nöjd och att du blir nöjd.

Jag är utbildad florist hos Floristutbildarna och har alltid omgivit mig bland blommor, även om det var först senare i livet tillfället gavs att helt fokusera på blommor även i arbetslivet. Jag tycker om alla blommor och växter och odlar även själv i min trädgård. Som florist har jag en förkärlek för det naturliga och för ovanliga blommor och kombinationer. Jag tycker om att överraska ögat genom att tex i en brudbukett göra små detaljer som gör att det finns mycket att titta på och upptäcka i buketten. I mina begravningsbinderier vill jag gärna veta lite om den saknade för att bättre kunna spegla personen i binderiet och även här arbeta med detaljer. Då jag även har ett brinnande intresse för trädgård har jag utbildat mig till Trädgårdsdesigner, och läser nu vidare till Trädgårdsarkitekt. Älskar att se lösningar i det omöjliga och att se en trädgård växa fram. Att se var olika funktioner i trädgården ska vara, titta hur solen faller och tänka ut vilka växter som passar var och hur vi ska förbinda ihop det hela till en helhet som är lättskött och fungerar över tid. Otroligt roligt!  

Innan jag blev florist och trädgårdsdesigner har jag i många år arbetat inom spa-branschen och drivit ett företag som heter Sparadiset. Där var jag grundare, designer och inredare och arbetade främst med marknad och ekonomi. Det var ett omväxlande arbete med att designa spa-anläggningar och driva anläggningarna men jag saknade det kreativa i takt med att jag arbetade mer och mer med det administrativa. Att varje dag få arbeta med vackra material som blommor och fundera på trädgårdslösningar och få skapa vackra binderier och trädgårdar är otroligt givande på så många sätt.