Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Blommor & trädgårdsuppdrag i hela Stockholm!

Workshop

Här kommer vi att lägga upp workshops och kurser när det finns färdiga datum. Det går jättebra att boka för egen grupp om ni är ett sällskap som önskar en kreativ dag där vi gör arrangemang, kransar eller buketter eller vad ni önskar. Varmt välkommen med din förfrågan!


FLORISTKVÄLL BUBBEL & BLOMMOR PÅ SLOTTET MED SLOWFLOWERS!

Datum: Torsdagen den 7e september

Tid: 18:00-20:30 (eller 21)

Plats: Tyresö Slottskrog - Glasverandan

Boka din plats redan nu och ta med en vän som gillar att bubbla och blomstra! 


MIDSOMMARKRANSAR I BYGDEGÅRDEN!

Datum: Torsdagen den 22a juni

Tid: 16:00-17:30 och 18:30-20:00

Plats: Bygdegården vid Tyresö Slott i Lilla huset

Boka din plats redan nu! 

En rolig kväll där vi skapar med blommor till midsommar! Du lär dig att binda en midsommarkrans till sommarens högtid, allt material ingår och självklart tar du med dig din fina midsommarkrans hem!

Vi inleder kvällen med välkomstdrink och lite tilltugg medan vi går igenom färgteknik för att komponera en vacker krans. Sedan lär jag ut teknik för att binda midsommarkransen och därefter får ni sätta händerna i blommorna och du får binda din krans med handledning och hjälp från mig. 

Kvällen leds av mig, Alinne Holmström som är utbildad florist och trädgårdsdesigner. 

När kvällen är slut kan du teknik för att binda en vacker krans och du lär du hur du vårdar den så den håller fint till midsommarafton och du kan stoltsera med den finaste midsommarkransen!

Under hela kvällen finns en buffé med vin, snacks och tilltugg uppdukat. Meddela i kommentarer om du önskar vin eller alkoholfritt och ev allergier. 


FLORISTKVÄLL PÅSK PÅ PRINSVILLAN!

Datum: onsdagen 5e april

Tid: 18:30 - ca 21

Plats: Prinsvillan vid Tyresö Slott

Boka din plats redan nu! Fåtal platser kvar!

En härlig kväll där vi skapar med blommor tillsammans! Du lär dig att binda bukett i spiralteknik och du gör en bordsdekoration till påskbordet! Allt material ingår och självklart tar du med dig dina arbeten hem!

Vi inleder kvällen med välkomstdrink och lite tilltugg medan vi går igenom teknik för att binda bukett i spiralteknik. Därefter får ni sätta händerna i blommorna och du får binda din bukett med handledning och hjälp från mig. När alla bundit sina buketter går vi igenom teknik för bordsdekorationen och sedan sätter vi igång och skapar med blommor!

Kvällen leds av mig, Alinne Holmström som är utbildad florist och trädgårdsdesigner. 

När kvällen är slut kan du teknik för att binda en snygg bukett och bordsdekoration. Blommorna håller fint till påsk och du kan stoltsera med den finaste påskdukningen eller gå-bort blomman!

Under hela kvällen finns en buffé med vin, snacks och tilltugg uppdukat. Meddela i kommentarer om du önskar vin eller alkoholfritt och ev allergier.