Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Blommor & trädgårdsuppdrag i hela Stockholm!

Trädgårdsdesign Klassisk passar dig som behöver en färdig plan för din trädgård som du sedan kan lämna över en anläggare, eller skapa själv steg för steg. Du får kompletta listor med allt du kan behöva och även en skötselplan. Vi börjar med ett hembesök (ca 2h) där vi går igenom projektet med checklista och pratar om era drömmar, vilken känsla och stil ni tycker om och vad som är viktigt för er i trädgården. 

Därefter tar jag lite mått på plats på viktiga delar och går runt och känner in, fotar och antecknar. Detta resulterar i en moodboard och 2-3 olika skisser med olika lösningar som ni sedan får presenterade för er hemma hos er. Ur dessa skisser plockar vi "russinen ur kakan" och sammanställer till en färdig trädgårdsdesign som passar er. Det är viktigt och väldigt roligt att ni är med under processen så att det verkligen blir er drömträdgård. 

Den färdiga trädgårdsdesignen innehåller följande: Illustrationsplan med detaljerad planritning där trädgården vuxit fram. Utvalda delar av trädgården i 3D. Materialförslag för hårda ytor såsom gångar, terass, murar osv. Växtlista,  Planteringsanvisningar över vilken växt som ska vart. Skötselplan över året för att sköta trädgården. Slutleverans och överlämning på plats.

Pris: från 24 900 kr. Gäller för en "vanlig villa-tomt" upp till ca 1500m2.

3 st Hembesök, 1,5-2h + restid (max1h), ingår. 

Skräddasytt projekt

För vissa designuppdrag behöver vi  skräddarsy vi för just er. Inget trädgårdsprojekt är det andra likt beroende på behov, önskemål, tomtstorlek, komplexitet kring tex nivåskillnader, anläggningsbudget osv. 

Vi kanske ska börja med en del av tomten för det ska byggas på andra delar eller så kommer vi in innan något ens finns på tomten. En pool ska till eller så vill vi bara ta det steg för steg. Då gör jag en kostnadsuppskattning/budget som ni får ta ställning till innan vi sätter igång med uppdraget. 

Vi sätter en budget på respektive fas i processen där ni får en uppskattning i tid och vi fakturerar löpande per månad för nedlagd tid för respektive fas/leverans enligt överenskommen budget.

Hur går en trädgårdsdesign till?

1

Första kontakt där er trädgårdsdesigner kommer hem till er. Vi pratar checklistor och önskemål och sätter fingret på er drömträdgård.

2

Inkänning och enklare inmätning på plats. Trädgårdsvandring där er trädgårdsdesigner fotar mycket och frågar många frågor. 

3

Avstämning digitalt med moodboard och ett par idéskisser. Ni får plocka russinen ut kakan och vi behåller de trädgårdsidéer ni tycker bäst om. 

4

Sammanställning av de bästa idéerna till er trädgårdsdesign med växtlistor, skötselråd, planteringsanvisningar och ev. konstruktionsritningar med slutleverans och avlämning på plats.

Från tidigare projekt