Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Trädgårdsdesign

Vill du också komma hem och mötas av en ordnad trädgård och fin entré utan en massa måsten som väntar dig?  

När jag tittar på din utemiljö utgår jag alltid från det som finns och vad vi önskar uppnå, och sedan skapar vi utifrån det.

Vi börjar med ett möte där vi pratar om er trädgård, hur ni tycker om att använda den och vilka som ska njuta i den. Vi tittar på lägen och hur solen rör sig. Finns det kända skadedjur, två-benta som fyr-benta som vi behöver ta hänsyn till? Vi pratar också om hur mycket tid ni önskar lägga på skötsel. Ingenting sköter ju helst sig självt men det finns olika grad av underhåll. Därefter skapar jag en design till er utifrån de förutsättningar som finns. Utöver planteringar och växter kan det bli allt från massiva kransar till arrangemang, olika formarbeten eller stilleben. Vi kan använda gammalt, nytt eller lånat och vi anpassar designen så att det ska fungera hemma hos dig med just de förutsättningar ditt hem har. 


Pris 1 h konsultation för ett mindre område (ex. en rabatt eller liknande) inklusive enkel skiss:  1650 kr (ev milersättning tillkommer)

Vill du ha hjälp med inköp av växter efter en konsultation hjälper jag gärna till och du kan köpa via mina kanaler, ofta till ett bättre pris än i vanliga handeln. 


Du kan anlita mig för både större och enklare projekt, en hel tomt som ska planeras eller bara en rabatt som behöver ett lyft. 


Entré-design + installation

När du väljer Entrédesign kommer jag hem till dig och gör iordning på plats.  Vi börjar med ett samtal och sedan en skiss, tittar på om du har krukor / urnor hemma du önskar återanvända eller om du vill ha nytt. Sedan kommer jag och gör iordning enligt det vi kommit överens om. 

Timpris idé, skiss, inköp och genomförande: 500 kr /h

Material: Vi använder mina grossistkanaler och du betalar inköpspris. 

Kruk-design + plantering

Har du en kruka som behöver nytt liv? Du kan enkelt lämna in den till mig så gör jag iordning den med säsongens vackraste växter. Pris beroende på krukans storlek, från 350 kr. Växter ingår i pris. 

Önskar du upphämtning av kruka går det att ordna, upphämtning och leveranskostnad tillkommer.