content_copy
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Er Bröllopsdag

Låt mig ta hand om blommorna till bröllopet, jag gör allt från en enkel brudbukett till stora bröllop med extra allt. Personliga blommor med vackra detaljer. Välkommen med din förfrågan!


Lämna över till någon som kan ta hand om helheten, allt från att dekorera kyrkan till festlokalen och även göra brudbuketten och se till att allt går hand i hand så att ni får en vacker helhet. När jag tar hand bröllop inleder vi med en konsultation där vi pratar igenom allt. Därefter återkommer jag med en skiss, färgkarta och kostnadsförslag. Vi utgår från tre olika baspaket som vi sedan anpassar efter Er. 

Liten

Bröllopskonsultation 1h

Handbunden brudbukett i säsongens blommor som binds med vackert band.

Corsage till brudgummen

Liten tärnbukett eller hårsmycke

Corsage till bestman

Från 5 500 kr

 


Klassisk

Bröllopskonsultation 1-2h

Moodboard med färgtema

Handbunden, något större, brudbukett med säsongens blommor. Brudbuketten kan få vildare uttryck efter önskemål. Binds med vackert band. 

Hårblommor till brud

Corsage till brudgummen

En tärnbukett, eller hårblommor

Corsage till bestman

Hyra av vas till tärn och brudbukett

Bordsdekorationer till 8 bord med blommor i småvaser. Inkl hyra av vaser (ca 5-6 st / bord)

Från 8 900 kr


Exklusiv

Bröllopskonsultation 2-3h

Moodboard med färgtema

Exklusiv handbunden brudbukett. En mer avancerad eller större brudbukett som kan få vildare, mer detaljerat uttryck efter önskemål. Binds med vackert band. 

Hårblommor till brud

3 st Tärnbuketter

Hårblommor till tärna

Corsage till brudgum och bestman

Corsage till två marshalkar

Blomsterarrangemang till 10 bord med blommor i valt tema. 

Hyra av vaser till blomsterarrangemang

Hyra av vas till tärn och brudbuketter

Blomsterarrangemang till vigselplats, tex dekorerade träd / brygga eller liknande. 

Leverans inkl. montering på plats 1h. Milersättning tillkommer.

Från 16 500 kr 

Vid önskemål om specifika projekt/ideér kan kostnad tillkomma. Bröllopsblommorna hämtas samma dag som bröllopet eller dagen innan. Vid önskemål levererar jag blommorna till önskad adress, då tillkommer leveranskostnad. 

Vanliga tillval: Brudbåge/portal från 3500 kr (sidodekorationer), Dekoration av kyrka från 1000 kr, Rosblad att kasta på brudpar från 500 kr, Dekoration av festlokal från 1000 kr, Dekoration av bil eller häst & vagn eller båt från 1000 kr, Rosblad i korg till brudnäbb från 300 kr. Det mesta kan man göra väldigt stort eller väldigt enkelt och kostnaden blir därefter. Vanligt är att man har en budget för blommor och sedan skräddarsyr vi efter det. 


Hur går det till?

Vi börjar med att vi bokar en tid där vi pratar igenom bröllopet, vilka önskemål som finns och funderingar. Vi tittar på färger och budget och vilken känsla som vi vill uppnå. Därefter presenterar jag en moodboard för er och vi anpassar efter era tankar.

När allt är klart tar vi en sista avstämning (ca 2v innan bröllopet) och därefter faktureras beloppet där fakturan ska vara betald innan den stora dagen. Om ni önskar betala via Klarna går det alldeles utmärkt.


Lite bilder...