• Kontakt via: info@blomstermagi.se eller 0730 46 02 61
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Trädgårdsdesign

Att komma hem och mötas av en fin entré skänker en omedelbar glädje och känsla av frid och njutning!

När jag tittar på din utemiljö utgår jag alltid från det som finns och vad vi önskar uppnå, och sedan skapar vi utifrån det.

Det kan bli allt från kransar till arrangemang och planteringar, olika formarbeten eller stilleben. Vi kan använda gammalt, nytt eller lånat och vi anpassar designen så att det ska fungera hemma hos dig med just de förutsättningar ditt hem har. Du kan anlita mig för både större och enklare projekt, en hel tomt som ska planeras eller bara en rabatt som behöver ett lyft. Vi kan också ha en trädgårdskonsultation. Jag kommer till din trädgård och vi bollar idéer och jag ger dig mina tankar och idéer i din trädgård. 


Entré-design + installation

När du väljer Entrédesign kommer jag hem till dig och gör iordning på plats.  Vi börjar med ett samtal och sedan en skiss, tittar på om du har krukor / urnor hemma du önskar återanvända eller om du vill ha nytt. Sedan kommer jag och gör iordning enligt det vi kommit överens om. 

Timpris idé, skiss, inköp och genomförande: 500 kr /h

Material: Vi använder mina grossistkanaler och du betalar inköpspris. 

Kruk-design + plantering

Har du en kruka som behöver nytt liv? Du kan enkelt lämna in den till mig så gör jag iordning den med säsongens vackraste växter. Pris beroende på krukans storlek, från 350 kr. Växter ingår i pris. 

Önskar du upphämtning av kruka går det att ordna, upphämtning och leveranskostnad tillkommer.